Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Disney-Hírek

Élőszereplős film készül Szörnyella de Frászról
Élőszereplős film készül Szörnyella de Frászról A The Hollywood Reporternek megerősítették a készítők, hogy már dolgoznak a 101 kiskutyából ismert karakter életét feldolgozó filmen.
Rejtsétek el a kutyuskáitokat, ugyanis Szörnyella de Frász hamarosan visszatér! A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis már le is szerződtették a készítők Az ördög Pradát visel forgatókönyvíróját, Aline Brosh McKennát, hogy öntse szavakba a 101 kiskutya főgonoszának történetét, az Esti meséket is jegyző Andrew Gunn pedig a produceri feladatok látja majd el.
A szereplőgárdáról és a történetről egyelőre nem lehet tudni semmit, és vélhetően a forgatások is majd csak jövőre kezdődnek el. Szörnyellával egyébként 1956-ban ismerkedhettek meg a nézők a 101 kiskutya első filmváltozatában, melyben Dodie Smith alakította a karaktert. A bundamániás gonosztevő 1961-ben animált formában tért vissza a képernyőre, 1996-ban pedig újra élőszereplős adaptáció készült a történetről, melyben már Glenn Close alakította de Frászt.
Az új film előreláthatóan a Szörnyella címet viseli majd, ám arról nem áll rendelkezésünkre információ, hogy kik esélyesek arra, hogy a folyton szivarozó divattervező bőrébe bújjanak.