Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Robinson Család Titka
  • × Rendező(k): Steve Anderson
  • Producer(ek): Dorothy McKim - John Lasseter
× Forgatókönyíró(k): Jon A. Bernstein - Michelle Spritz - Nathan Greno
× Alapmű: A Day with Wilbur Robinson by William Joyce
× Szinkronhangok: Jordan Fry - Wesley Singerman - Harland Williams - Tom Kenny - Steve Anderson - Angela Bassett - Laurie Metcalf - Adam West - Tom Selleck - Nicole Sullivan
  • × Zene: Danny Elfman
× Studió: Walt Disney Animation Studios
× Megjelenés: 2007. Március 23.
× Hossz: 94 Perc
× Bevétel: 169.333.034.
A Robinson család titka (eredeti cím: Meet the Robinsons) egész estés amerikai 3D-s számítógépes animációs film, amely a Walt Disney 47. filmalkotása, 2007-ben mutatták be a mozikban. A forgatókönyvet Michelle Spritz és Jon Brenstein írta, Stephen J. Anderson rendezte, a zenéjét Danny Elfman szerzete, a producer Dorothy McKim. A Walt Disney Productions és a Walt Disney Animation Studios készítette, a Buena Vista Pictures forgalmazta. Amerikában 2007. március 30-án mutatták be. Magyarországon pedig április 5-én vetítették le.
Történet
Lewis árva, de igazi csodagyerek, aki tizenkét éves korában máris számos saját találmánnyal büszkélkedhet. Legutóbbi - és ez idáig legambiciózusabb - terve az Emlékszkenner, egy olyan masina, amelynek segítségével végre megtalálhatja vér szerinti édesanyját - akit nem ismer - hogy újra egy család lehessenek. De mielőtt Lewis megvalósíthatná tervét, a szerkezetet ellopja tőle a velejéig romlott Kalapos Férfi és gonosz társa, Doris. Lewis azonban nem adja fel, és segítségére siet a hirtelen felbukkanó Wilbur Robinson nevű fiú, aki időgépével elviszi Lewist a jövőbe, ahol eltöltenek együtt egy napot a kissé furcsa Robinson családdal. Az eljövendő világban, amely nyüzsög a repülő autóktól és ahol a városok a vízen úsznak, a két fiúnak fel kell vennie a harcot a Keménykalapossal, ezen múlik, hogy egyáltalán elérkezik-e az a bizonyos jövő.